Lasso+ trekt de wijde wereld in…….

Na vier jaar ontwikkelen is het zover, Lasso+ is klaar voor haar klanten en treedt actief naar buiten. Als eerste promotieactiviteit heeft Lasso+ zich gepresenteerd op de landelijke Woonbond Ledendag. Wil je weten wat Lasso+ voor jouw huurdersorganisatie kan betekenen, kijk dan naar dit filmpje en neem gerust contact met Lasso op, www.lasso-concepten.nl

Lasso+ is de complete administratie voor huurdersorganisaties. Lasso+ organiseert en administreert documenten en dossiers, mensen en organisaties, cijfers en budgetten en levert financiƫle rapporten. Daarbij kun je eenvoudig communiceren met jouw achterban.

Lasso+ is ontwikkeld in de periode 2011 tot heden. In april 2014 is Lasso+ in gebruik genomen door de eerste huurdersorganisaties. Een organisatie van ongeveer 14.000 woningen. In de periode daarna zijn op basis van de eerste ervaringen grote stappen gezet. Niet alleen in functionaliteit maar ook in gebruiksgemak. In de tweede helft 2015 is een ontwikkelgroep opgezet waarin ongeveer 8 huurdersorganisaties hebben meegedaan. Vanuit al die ervaringen is Lasso+ tot volwassenheid gekomen. Dit betekent niet dat we klaar zijn, in tegendeel. Het toenemend aantal gebruikers leidt tot nieuwe wensen en nieuwe inzichten. Lasso+ blijft in ontwikkeling.